Simei nu este numai vin și tehnologie. Acesta este un târg global pentru produse și accesorii pentru industria vinicolă.

Simei reunește un număr mare de producători, care oferă o oportunitate de parteneriate noi cu asociații comerciale și instituții care au un efect benefic asupra istoriei SIMEI.

Reprezentanți foarte importanți au confirmat deja prezența în ediția din 2019, ceea ce confirmă conducerea internațională SIMEI și că calea aleasă este cea potrivită.

Cea mai importantă expoziție internațională, deja e 28-a editie Simei, în domeniul tehnologiilor pentru vinificație, a fost loc între 19 și 22 noiembrie 2019 la Centrul Expozițional Milano din RHO.

Cuvântul cheie pentru această nouă ediție este Incoming, un proiect care în 2017 a reunit mai mult de 150 de delegați din întreaga lume la SIMEI.

Acest proiect va fi consolidat prin utilizarea semnificativă a energiei și resurselor pentru promovarea internațională, datorită campaniilor precum „Firstline”, care sprijină dezvoltarea companiilor din Moldova.
Campania „Firstline”, unul dintre liderii din industria ambalajelor, va prezenta produse noi pentru accesoriile industriei vinicole, atât din punct de vedere tehnic cât și estetic.
Suntem sincer bucuroși că am avut ocazia să participăm la această expoziție internațională printre liderii pieței.