CALITATEA PRODUSELOR

Calitatea managementului producției, a proceselor de producție, și deservirea calitativă a clienților.

Detalii

Managementul întreprinderii

Tehnologii inovatoare în producția mărfurilor de ambalare.

În anul 2017 organizaţia noastră a fost certificată de Organisme europene în domeniile managementului calităţii şi siguranţei alimentare, consolidând calitatea serviciilor prestate şi produselor oferite clienţilor. Astfel, Firstline SRL este o organizaţie care are implementat un sistem de management integrat SMSA şi deţine două certificate:

 • Pentru standardul EN ISO 9001:2015 – Certificat QMSCERT No 180817-1, eliberat la data de 18.08.2017. Sfârşitul perioadei de certificare: 17.08.2020. Domeniul de activitate: Proiectarea, producerea şi comercializarea materialelor decorative, de dopuire şi împachetare din polimeri şi material combinat pentru produse alimentare şi nealimentare.
 • Pentru standardul FSSC 22000 – Certificat QSCert No: FS-8954/17, eliberat la data de 18.08.2017. Sfârşitul perioadei de certificare: 17.08.2020. Domeniul de activitate: Producerea materialelor de plastic decorative de împachetare şi a pungilor din polimeri şi materiale combinate (inclusiv folie de aluminiu şi hârtie) pentru produse alimentare.
 • Procesele tehnologice și motivarea personalului

  Echipamentele moderne utilizate în întreprindere.

  Echipamentele moderne utilizate în întreprindere necesită o abordare adecvată a deservirii și preciziei tuturor standardelor și proceselor tehnologice. Personalul de serviciu și de inginerie al companiei beneficiază de cursuri regulate de formare specializată. Se dezvoltă și se menține nivelul de cultură corporativă, motivarea și stimularea personalului. Explorarea permanentă a noilor tehnologii și îmbunătățirea proceselor tehnologice, folosirea de noi materiale cu proprietăți îmbunătățite și abordarea sistematică ne permite să oferim clienților diferite tipuri de produse.

  Controlul și garanţia calităţii

  Sistem de control al calității verificat și bine-configurat.

  Compania Firstline are un sistem de control al calității verificat și bine-configurat. Pentru a atinge un nivel ridicat al calității produselor noastre, am introdus monitorizarea tuturor etapelor de producție. Acestea sunt: teste chimico-biologice și fizico-tehnice a materialelor, testarea si reglarea echipamentului, controlul procesului de funcționare a echipamentului, precum și sortarea și verificarea ulterioară a produsului finit.

  Dorința irezistibilă de a ajunge pe poziție de lider pe piața materialelor de ambalaje, impune managementul companiei să se concentreze asupra celor mai mici detalii ale conjuncturii de piață, să introducă tehnologii inovatoare în producție și să efectueze un control riguros din momentul luării deciziei cu privire la achiziționarea de materiale și proiectarea design-ului până la tăierea și ambalarea produselor finite. Ciclul „Planificare, Acțiune, Verificare, Executare,” prevăzut de standardele ISO 9001 garantează evidența și satisfacerea nevoilor clienților.

  Controlul la fiecare etapă de producție asigură o calitate consecventă și livrarea la timp către consumator a unui produs inovațional, care corespunde standardelor mondiale de calitate.

  PROCESUL DE PRODUCȚIE

  Procesul de producție este certificat conform standardelor internaționale ISO 9001.

  Echipament

  Compania Firstline SRL este dotată cu echipament modern de la cei mai importanți producători mondiali, firmele Emmendiger Maschinenbau GmbH, COMEXI Group, Lombardi, KOHLI Industries, HCl Converting Equipment Co. ltd.

  Tehnologii

  Echipamentele moderne utilizate în întreprindere necesită o abordare adecvată a deservirii și preciziei tuturor standardelor și proceselor tehnologice.

  Materia primă și materiale

  Toate materiile prime care intră în companie, înainte de a fi utilizate sunt supuse controlului calității.