PROCESUL DE PRODUCȚIE

Procesul de producție este certificat conform standardelor internaționale ISO 9001.

Detalii

Tehnologii

Tehnologii inovatoare în producția mărfurilor de ambalare.

Nivelul oricărei tehnologii este asigurat de două componente-cheie – capitalul intelectual şi fizic. Experienţa valoroasă şi cunoştinţele obţinute de specialişti în procesul activităţii practice, la fel ca şi calitatea, performanţa echipamentului utilizat la fiecare etapă a procesului de producţie, ne-au permis să creăm produse inovaţionale. Anume din acest motiv compania Firstline îşi formează specialiştii săi proprii şi investeşte mijloace, cu preponderenţă, în dezvoltarea primei componente, care, din motive obiective, rămâne a fi la moment punctul vulnerabil al multor întreprinderi de producţie din CSI.

ROTOGRAVURA (CALCOGRAFIA) ŞI FLEXOGRAFIA

Compania “Firstline” SRL dispune de un sistem de producere cu două metode de tipar: calcografie (rotogravuri) şi flexografie. Utilajul pentru tipar poate reproduce desene color cu un spectru de până la 8 culori, lucru care oferă largi posibilităţi de combinare a imaginilor policolore. (true color, 4 culori CMYK) cu un număr mare de culori şi nuanţe auxiliare (argintiu, auriu, alb, culori de firmă tip pantone).

Principalul avantaj al calcografiei este, fără îndoială, calitatea înaltă a reproducerii elementelor complicate de design şi a variaţiilor de culoare. De fapt, producătorul, pentru care prioritară este precizia şi profunzimea executării imaginilor şi a textului mărunt, întotdeauna va recurge la rotogravură.

La aplicarea tiparului tip rotogravură, chiar dacă se utilizează de mai multe ori unii şi aceeaşi cilindri, poate fi asigurat un nivel înalt de repetabilitate, multiplicitate şi precizie a reproducerii detaliilor desenului. Iar calitatea şi precizia calcografiei practic nu este influenţată de fluctuaţiile nesemnificative în setările echipamentului, adică factorul uman are un impact minor asupra calităţii procesului.

LAMINARE

aminatorul a fost elaborat în conformitate cu cele mai moderne procese de control şi sisteme de aplicare a adezivului. Simplitatea şi designul ergonomic fac din el o maşină ideală pentru parcursul celor mai variate materiale, cum ar fi peliculele artificiale, aluminiul sau hârtia.

Sistemul cu trei arbori al laminatorului asigură calitatea înaltă a laminării. Motorizarea completă a tuturor arborilor şi sistemul de furtunuri SLEEVE minimizează timpul necesar pentru reglările condiţionate de trecerea de la o comandă la alta.

Echipament

Dotată cu echipament modern de la cei mai importanți producători mondiali.

Compania Firstline SRL este dotată cu echipament modern de la cei mai importanți producători mondiali, firmele Emmendiger Maschinenbau GmbH, COMEXI Group, Lombardi, KOHLI Industries, HCl Converting Equipment Co. ltd.

Compania noastra ține mereu pasul cu lumea dezvoltării și inovării, de aceea conlucrăm cu firmele internaționale de producere a echipamentelor de înaltă calitate, cee ce ne permite să beneficiem de:

  • calitatea înaltă a produsului final, ce corespunde standardelor internaționale de calitate;
  • produse de înaltă tehnologie;
  • producerea de mărfuri complexe, multi-strat, produse de înaltă barieră pentru destinații speciale;
  • produse inovatoare pentru cele mai noi forme de ambalaje;

Compania Firstline SRL se conduce permanent de experiența internațională de producție eficientă, face upgrade-uri și reconstrucții echipamentelor existente, implementează programe pentru optimizarea proceselor de producție, ghidându-se de practica mondială a companiilor mari de fabricație (Japonia, SUA, Germania și Rusia).

Compania noastra mereu privește în viitor și construiește strategii de dezvoltare a producției, în conformitate cu tendințele pieței mondiale.

Producția și echipamentul companiei Firstline SRL este axat pe clienți și afacerea lor și, totodată, este apreciată și luată în considerare dorința clienților noștri de a fi primii.

MATERIA PRIMĂ ȘI MATERIALE

Toate materiile prime care intră în companie, înainte de a fi utilizate sunt supuse controlului calității. Materia primă este supusă inspecției chimico-biologice și fizico-tehnice în laboratorul întreprinderii, pe baza metodei de măsurare de expertiză. Folosirea de materii prime scumpe și de înaltă calitate, furnizate din Europa – asigură în mod direct calitatea produselor.

CALITATEA PRODUSELOR

Calitatea managementului producției, a proceselor de producție, și deservirea calitativă a clienților.

Managementul întreprinderii

Conformitatea cu cerințele ISO 9001 demonstrează nivelul ridicat de fiabilitate. Certificatul de conformitate cu ISO 9001 este o confirmare externă independentă a standardului cerut.

Procesele tehnologice și motivarea personalului

Echipamentele moderne utilizate în întreprindere necesită o abordare adecvată a deservirii și preciziei tuturor standardelor și proceselor tehnologice.

Controlul și garanţia calităţii

Compania Firstline are un sistem de control al calității verificat și bine-configurat. Pentru a atinge un nivel ridicat al calității produselor noastre, am introdus monitorizarea tuturor etapelor de producție.